“Masal Saati” Dr. Öğr. Üyesi Melike Günyüz

COVID-19 salgını sebebiyle başlamış olduğumuz uzaktan dersleri daha ilginç hale getirmek için çevrim içi etkinlikler serisini başlattık.

Evden çıkamadığımız bugünlerde, uzaktan çevrim içi derslerimizin daha verimli olmasını ve öğrencilerimiz aldıkları Türkçe derslerini pratiğe dökmelerini amaçladık.  Bu amaç doğrultusunda öğrencilerimizin katılımıyla belirli aralıklarla çevrim içi etkinlikler gerçekleştireceğiz.

İlk çevrim içi etkinliğimiz olan Masal Saati üniversitemizin değerli hocalarından Dr. Öğr. Üyesi Melike Günyüz’ün sunumuyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin de yoğun katılım gösterdiği etkinlik eğlenceli bir şekilde geçti. Masal sonrasında öğrencilerin kendi yorumlarını ve fikirlerini ifade ettiği etkinliğin oldukça etkileşimli geçti. Bu, aynı zamanda sosyal izolasyonda olduğumuz bugünlerde onların Türkçe pratiği yapmalarına da katkı sağladı.

Daha önce okul binasında gerçekleştirdiğimiz Masal Saati’ni bu sefer Zoom üzerinden gerçekleştirmek farklı bir deneyim oldu. Uzaktan eğitimi sürdürdüğümüz bugünlerde çevrim içi etkinliklerimiz devam edecek.

İHU TÖMER olarak biz bir aileyiz ve bizim ailemizde kimse ‘yabancı’ değil.