“Masal Saati” Öğr. Gör. Haktan Tursun

COVID-19 salgını sebebiyle başlamış olduğumuz uzaktan dersleri daha ilginç hale getirmek için çevrim içi etkinlikler serisine devam ediyoruz.

Bu haftaki çevrim içi Masal Saati etkinliğimizi Öğr. Gör. Haktan Tursun hocamız gerçekleştiriyor.

Bir önceki Masal Saati etkinliğimizi Dr. Öğr. Üyesi Melike Günyüz hocamızın sunumuyla gerçekleştirdik. Bu hafta Haktan Tursun hocamız ile yine Zoom üzerinden devam ettik. Evden çıkamadığımız bugünlerde, öğrencilerimizin daha çok Türkçe pratiği yapmalarını amaçladığımız bu programa tüm öğrencilerimiz beklenildiği gibi yoğun ilgi gösterdiler. Masal dinletisinden sonra soru cevap kısmına geçildi ve öğrenciler Türkçe dinlemenin dışında konuşma imkanı da buldular.

Uzaktan eğitimi sürdürdüğümüz bugünlerde çevrim içi etkinliklerimiz devam edecek.

İHU TÖMER olarak biz bir aileyiz ve bizim ailemizde kimse ‘yabancı’ değil.