“MİSAFİR VAR” PROF. DR. RECEP ŞENTÜRK

İHU TÖMER olarak yeni bir çevrim içi etkinlikler serisine başlıyoruz. Her salı günü düzenli olarak gerçekleştireceğimiz “Misafir Var” isimli etkinliğimizin ilk konuğu üniversitemizin değerli rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk oldu.
#ihutömersalıetkinlikleri‘nin ilk konuğu üniversitemizin rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk hocamız yabancı dil olarak Türkçe öğrenen öğrencilerimizin evine misafir oldu, onların sorularını cevapladı, öğrencilere hem akademik hem de sosyal hayat için tavsiyeler verdi.
Rektör hocamızın bir de şiir sürprizi vardı. Ülkelerinden uzakta, Covid-19 salgını nedeniyle uygulanan bu sosyal izolasyon günlerini aileleri olmadan geçiren öğrencilere umut vermesi için Erzurumlu İbrahim Hakkı’nın şu dizelerini okudu.

Hak şerleri hayr eyler

Zannetme ki gayr eyler

Arif onu seyr eyler

Mevla görelim n’eyler

N’eylerse güzel eyler

Uzaktan eğitimi sürdürdüğümüz bugünlerde çevrim içi etkinliklerimiz devam edecek.

İHU TÖMER olarak biz bir aileyiz ve bizim ailemizde kimse “yabancı” değil.

#ihutömersalıetkinliklerimisafir varonline eğitimrecep şentürkTÖMER