Diller İçin Avrupa Ortak Başvuru Metni Çerçevesinde Yeni Yaklaşımlara Bir Bakış Semineri

22.04.2024
Diller İçin Avrupa Ortak Başvuru Metni Çerçevesinde Yeni Yaklaşımlara  Bir Bakış Semineri
Çevrimiçi "Diller İçin Avrupa Ortak Başvuru Metni Çerçevesinde Yeni Yaklaşımlara Bir Bakış" semineri düzenlendi.

Diller İçin Avrupa Ortak Başvuru Metni Çerçevesinde Yeni Yaklaşımlara Bir Bakış Semineri

19 Nisan 2024'te İbn Haldun Üniversitesi Tömer, çeşitli üniversitelerden katılımcıları bir araya getiren önemli bir çevrimiçi seminer düzenledi. Sakarya Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mustafa Altun tarafından sunulan bu seminer, Avrupa Ortak Çerçeve Metni'ni detaylı bir şekilde ele aldı. Etkinlik, geniş bir akademik kitleye açık şekilde gerçekleştirildi ve sunum bilgilerine erişmek isteyenler için dijital seçenekler sunuldu.