İHU TÖMER 2. Modül Sonu Etkinliği

20.02.2024
4 Ocak 2024 tarihinde İHU Tömer 2. Modül Sonu Etkinliğimiz öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

4 Ocak 2024 tarihinde İbn Haldun Üniversitesi Tömer'de düzenlenen 2. Modül Sonu Etkinliği, öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Etkinlik, öğrencilerin şiir dinletisiyle başladı ve ardından tiyatro gösterimiyle devam etti. C1 seviyesini başarıyla tamamlayarak mezun olan öğrencilere sertifikaları gururla takdim edildi. Etkinlik sonrasında, farklı kültürlerden gelen ikramlarla renklenen bir lezzet şöleni yaşandı ve katılımcılar, çeşitli damak tatlarını keşfetme fırsatı buldular. Bu özel etkinlik, dil öğrenimi sürecine keyifli bir nokta koyarak öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.