TÜRKİYE GÜNLERİ - 1 : KARADENİZ ETKİNLİĞİ

20.02.2024
TÜRKİYE GÜNLERİ - 1 : KARADENİZ ETKİNLİĞİ
07 Şubat 2024 Çarşamba günü TÜRKİYE GÜNLERİ - 1 : KARADENİZ ETKİNLİĞİ gerçekleştirildi.

7 Şubat 2024 Çarşamba günü, TÜRKİYE GÜNLERİ etkinlikleri kapsamında "KARADENİZ ETKİNLİĞİ" gerçekleştirildi. Bu etkinliğin amacı, öğrencilere her modülde bir Türk bölgesini tanıtmaktı. Öğrenciler, ödüllü Kahoot oyunu oynayarak eğlenceli bilgiler öğrendiler ve Karadeniz Bölgesi'nin zengin kültürü hakkında daha fazla bilgi edindiler.

Etkinlik sırasında öğrencilere, Karadeniz'in doğal güzellikleri, yöresel yemekleri, gelenekleri ve tarihi hakkında detaylı bilgiler sunuldu. Bu sayede öğrenciler, coğrafi ve kültürel açıdan ülkemizin zenginliklerini keşfetme fırsatı buldular. Eğitici ve keyifli bir gün geçiren öğrenciler, farklı bölgelerimizi tanıma ve anlama konusunda daha bilinçli hale geldiler. TÜRKİYE GÜNLERİ etkinlikleri, öğrencilerin kültürel birikimlerini artırmak ve ülkemizin çeşitliliğini kutlamak adına önemli bir platform sağladı.