'Adım Adım İstanbul'u Tanıyalım' Gezimiz

19.01.2024
'Adım Adım İstanbul'u Tanıyalım' Gezimiz
'Adım Adım İstanbul'u Tanıyalım' Gezimiz Tömer Öğrencilerimiz ile Gerçekleştirildi.

20 Aralık Çarşamba günü A1, A2, B1, B2 ve C1 sınıflarımızla rehber öğretmenler eşliğinde eğlenceli bir gezi etkinliği gerçekleştirildi . Sabah saatlerinde öğrencilerimiz ve hocalarımız okulda toplandıktan  sonra saat  9.00’da servisle gezimizin ilk rotası olan Taksim’e gidildi. Orada Taksim Yeni Cami’yi ziyaret edip Caminin girişindeki kitap kafede kahve içip sohbet edildi.  Daha sonra İstiklal caddesine giden öğrencilerimiz, İstiklal caddesinde yol boyunca tarihi mekanları, Sent Antuan kilisesini kültürel pasajları, popüler kafeleri gezip fotoğraf çekerek ve ayaküstü sokak lezzetlerini tadarak harika bir yürüyüş yaptı. Galata Kulesi’nin hikayesi ve tarihi hakkında öğrencilerimize bilgi verdikten sonra Öğrencilerimiz Galata Kulesinden yol boyunca aşağıya yürüyerek Kılıç Ali Paşa Camisine oradan da eşsiz deniz manzarası ve kültür sanat merkezi olan Galataport’a gidildi. Karaköy’de Fransız Geçidi Sokağındaki farklı mimari tasarımları olan kafeleri gezdikten sonra burada öğrencilerimizle Kahve içip farklı tatları deneme fırsatı buldular.